lørdag den 13. maj 2017

Derfor glæder vi os til Princess Nokia på Roskilde


Princess Nokia er '92er fra New York (ligesom Young MA!) og hun både rapper og synger. Hendes musik er ikke ren rap, der er også en del r'n'b og sågar noget, man nok kan kalde singer-songwriter (tjek nummeret "Apple Pie" ud). Hun er svær lige at sætte en finger på, men vi digger hende mest, når hun rapper og holy grail'en for os er "Tomboy" som bare er bangin' vi har gået og mumlet "With my little titties and my fat belly" i Netto mange gange efterhånden. Sangen har de flyveste homettes i den og hvis der sidder nogen ladies derude, der sidder fast i en max tøjkrise, så tjek den ud!!!!!


Hendes videoer er generelt fede og flotte, og så hun showcaser sine rødder til La Islaaaaaaaaa (der er bare noget over de Puerto Rico chicks, tænk bare Nitty Scott, J.Lo og nu Princess Nokia!).



Vi forventer os et show, der viser de mange sider af hende, og forhåbentlig hooker hun up med Wiki fra Ratking, som også kommer på festivallen - de to laver nemlig tit musik sammen hjemme i Newz Yorkz. Det kunne også være lir, hvis hun tager en sej hype(wo)man med, så det ikke bare bliver et show med dj.



MEN der er faktisk en dårlig nyhed: Nas spiller samtidig som Prinsessen. Men måske har du set Nas før (eller måske er du bare ikke til den fyr og vil hellere høre noget nyt - du bestemmer selv homie!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar